Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Teringin

1:31 PM 2 contengan

Salam.

Semalam emo siket, tapi hari ni, tidak lagi!

-----------------------------

"Azah balik mana cuti raya ni?"

Balik mana? Balik rumah la "Err..Balik kampung saya"

"Kampung kat mana?"

"Kat Bangi je" Ohh kampung la sangat

"...."

-----------------------------


Teringin nak shooting kat sawah padi. Orang Utara panggil bendang.


Duduk kampung mesti best kan? (tapi tanak jadik kampung girl sangat, takut cultre shock)


Kalawlah kat Bangi ni ada sawah padi.. (tak mungkin!) hahaha ;))


Nota Kaki:

Perbualan tu berlaku sekitar nak dekat raya aidilfitri yang lepas :P

(2) Comments

  1. Syafik On January 11, 2009 at 3:35 AM

    Haha. Tu la. Ajak raya kampungh aku tak nak. Sawah padi kat kampung ni bukan takat nak shot je. Nak berguling2, berkubang dengan parit tu pun boleh. Haha.

    Alamat, tunggu kenduri kawin aku je la nanti baru kau datang jumpa sawah dekat kampung aku neh. :)

     
    azaHmaeL On January 11, 2009 at 1:08 PM

    Reply:

    Syafik: haih. takde pun kaw mengajak! :p berkubang? tanak aku. takot! pacaattt ;))

    kawin tak ajak aku, siap kaw!! :p kompem aku and the geng datang :D tp bukan as wedding photoG just sebagai tetamu nak melantak nasi minyak :P

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v