Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

An.Honoured

7:19 PM 6 contengan

Salam.

"FYI,akak kan nak kawen x lame lagik..dlm bln 8 gitu...semestinya kawan2 baik dayah akan turut diundang~akan tetapi~ewaahhh...heheh...klu azah free..akak nak azah tolong amikkan gmbr time mjlis akak nnt..."

wwweeeeee!!
but, a silly reply i had gave to her...

"Tapi azah bukan wedding photog. azah photog bebas (poyo!) takut rosak gamba"

Orang dah bagi chance, aku gi tolak pulak. Akan tetapi....setelah di-slow-talked oleh kak ila dan dayah...


akhirnya... aku terima!

Bila cerita kat kawan2, body languages mengatakan "boleh ke budak ni buat?"

Nota Kaki:

1) Kak ila jangan risau, i'll try my best :D

2) Start buat reseeeeaaarrrccchhh!! weeee! :D

3) Jenkay, aku pinjam sat gamba tunang eh :p

(6) Comments

  1. aw3rz On January 26, 2009 at 8:11 PM

    ade orang cakap, "orang offer ambek je. bile lagi nak apply ape yang tahu kan." so, buat je. study la sket2 tgk orang amek gambo camne.

    aku bagik ko satu article la ---->

    http://www.fendyzaidan.com/kenapa-aku-anti-wedding-photographer/

    so, buat terbaik bior orang cakap pe pun

     
    azaHmaeL On January 26, 2009 at 8:40 PM

    Reply:

    aw3rz: tengs! aku dah baca~ ni yang seriyauuu nak amik gamba org walawpun dengan sekadar nak-timba-pengalaman-tanpa-sebarang-charge. usaha2! kene banyak buat researccchh tp after pro exam lah yee hahahaha ;))

     
    Syafik On January 26, 2009 at 9:18 PM

    Itu artikel klasik. Tapi ia berguna. Ala zah, datang shot dan senyum je. Sure boleh. Semoga berjaya.;)

     
    tintaHati On January 26, 2009 at 9:57 PM

    Kalau chantek nanti akak leh tempah azah lak ;)

     
    azaHmaeL On January 26, 2009 at 11:12 PM

    Replies:

    Syafik: hahahah itulah. pedas dan tegas artikelnya. hehehe nak cuba nasib ni. gain as much experiences hehehe :p

    tintaHati: akak! azah tataw camne nak leave comments kat page akak. ive tried tp tak berjaya jugak tataw kenape. hehehe.btw, tengs kak tintaHati :) sayee cubeee sedaya mampu yeh yeh

     
    fendyzaidan On June 29, 2009 at 6:07 PM

    hurm, artikel klasik?

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v