Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Racun

4:33 PM 4 contengan

Tak semestinya bila tidak sebilik kita tak perlu jadi rapat.

Tak semestinya bila kita rapat, kita akan mula membenci mereka kerna kita sudah tahu berapa banyak tahi lalat di kaki mereka.

Buanglah segala macam racun difikiran.

Renung-renungkanlah..

Salam Ramadhan :)


Yang lain, akanku sambung kemudian...


Nota hidung:

ps: Aku tak ada case for case write up lagi adeyy
Salam and Hi ;)

Bienvenue~ prêt? 

Nota Tangan di awal pembukaan:

Baru saja 2 jam yang lepas kembali pulang from intrafaculty netball tournament di nilai. Muka hitam disebabkan bersantai di court tatkala matahari tegak di kepala hehehe exagerating the story ;p
As I promised you, :D







++++++++

Oh esok sekolah  start balik dah. OOooOo (gaya Sinchan). I have to prepare my unstable mental and physical. No physical? A little but mental more. Why? You know why hehehe

Nota Kaki:

1) Semalam tak dapat nak attend wedding kak ila :( di atas sebab sebab yang tertentu iskkk.
2) Happy back to school~ :D
Salam.

dah 2 bulan and yet now i'm able to post them :)












And i just came back from my friend's wedding.

Selamat Pengantin Baru Kak Ila and Abang Ujai!!

++++++++


Nota Kaki: 

Coming soon ehh. Soon entah bila aku pun tak sure ngeh ngeh ngeh

Salam. 

Setelah sekian lamanya.....

Dan aku pun tidak pasti kenapa aku mengikuti jejak langkah awerz menulis title yang panjang-panjang hahahah :p 

By the way, sangat tidak khusyuk pabila makan kek-lapis serawak yang berwarna merah jambu sambil tengok cerita The Contract lakonan Morgan Freeman dan John Cusack. cerita yang best tapi tak dapat nak menikmati sebab pada masa yang sama tengah meng-update blog :p


Happy Birthday Afrah!!
(sorry, poor quality. lupa nak setting huhuh)

Eventhough my end posting examination was over, i still didnt have time to do some update thingy.

Btw, Apis Pojie, sanah helwa to you too!!!! :D

Nota Kaki:

Okeyyy update later ;)