Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Salam '3alayk~

Buat kawan saya, merangkap coursemate, housemate, ex-roommate.. Cik Ainun, Mabruk 3alaiki... lagi beberapa hari je. Ingat lagi masa awak dikhitbah olehnya, gembira sokmo! Mestilahkan!! :) I'm happy for you. 

To all my seniors, tahniah jugak~ Drive baik-baik bahtera yang anda kemudi itu :'). Sorry tak dapat attend majlis, jauh sangat! (T_T)

Kepada diri sendiri, jangan berhenti berdoa. Dia Maha Mendengar.

++++++++++

Baki cuti tinggal lagi 6 minggu. 6!. Cepatnya. Tolak minggu BTN-oid (BTN-like), ada la dalam 5 minggu. Tolak lebih kurang 1 minggu ++ (away jap ke dot dot), ada la baki + 3 minggu. Haih. Mula la rasa panas bontot ni. Aku tak tahu kemana masa cuti ni dah dihabiskan. Serious! Tengok movie, jauh sekali. Buka buku ilmiah, jarang-jarang (baca kulit buku je adalah!). Habiskan novel, sentuh pun tak. Haa ni yang aku rasa nak pinjam mesin masa Doraemon ni (karut). 

Mak aku dah start bising-bising. Bila nak study? Bila? Bilaaaaaaa?????

"Rileks la mami" <<--- Cakap mak jangan lawan. Karang menyesal. OK, dah start menyesal.

Hati berbisik: Ohh rileks rileks. Take it easy. Cool bebeh cool.




So, aku ada lagi + 350 hari bersamaan dengan + 87 minggu sebelum graduate. Maaf kepada sesiapa yang ter-psycho. Jom jom ber-psycho. Nanti aku bagi korang Tab. Risperidone atau Tab. Olanzapine atau Tab. Quetiepine. Kalau tak compliance, aku boleh endorse IM Risperdal Consta.


Oklah, membebel je. Bye!




Nota kaki busuk:


Kepada penyokong Barca, jangan terlalu happy. HAHA!
Salam.

The fact is that, I don't have any specific day for a mom's day as my mother's day is everyday.

Ajah  Mummy!!


At Sahara Restaurant, Alamanda

....and to you too Mak :')


With lottttsss and loooottssss of :
Azahmael
Salam..


Sejak bila kaki aku ada bola aku kaki bola? Tak lah berbola sangat. Sikit-sikit je. Almaklumlah.. cuti. Bantai tengok baik LIVE atau ULANGAN sementara boleh. Keluar sekejap dari dunia yang berpenyakit. Lepas ni, sel-sel otak (neurons) akan dipaksa bekerja keras macam buruh paksaan mat-mat indon dan bangla. Final year la katakan. Nak jadi Dokter tak Azah oiii?? 

Ahad ni ManUtd lawan Chelshit. Selamat memekak melolong.



Masih sempat untuk aku ucapkan Tahniah kepada senior-senior kesayangan aku. Anda semua dah jadi doktor!

No matter what.. We are UNITED!

?

1:31 PM 5 contengan

It hurts to be hurt.



"It is like a vase.. once it's broken, though you can fix it, but the vase will never be the same again"


Am just dreaming and hoping that 5th May never exist.

No picture. Happy holidays.