Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Tak.Sopan

1:48 PM 10 contengan

Salam

hakhakhak

Lamee dah nak post gamba ni tapi tak ter-post post rosak bahasa. maaf encik dewan dan pustaka :p

Sebagai bukti address lama masih melekat dan aku takde lak save dalam bentuk photoshop file adeh

Nama teknik: O.O.B aka out of bound technique



Nota Kaki:

1) Pokok nyok a.k.a pokok kelapa ni ketot jee hehehe pluss takde nyok pon ehh ke ni pokok pinang ha?? ekekeke ;))


2) waktu niii aku mentally immatured hahaha tapi sekarang dah matured. Jangan risaw. Tak buat lagi dah perangaiii ni hahahaha



Besar sungguh gua gelap ittuu


(10) Comments

  1. tintaHati On January 17, 2009 at 3:35 PM

    I love ur blog n ur piccas! U do have talent girl. Keep it up... May i know, dah berapa lama awak berkecimpung dalam fotografi ni? ;)

     
    Syafik On January 18, 2009 at 11:28 AM

    Kak azah, air kelapa satu! Haha.

     
    azaHmaeL On January 18, 2009 at 3:12 PM

    Replies:

    tintaHati: errr (tekedu jap) tengs bro/sis :D. baru bekecimpung. tak lama. tak selalu gak. bila free je baru membelek "pakwe" saye tuu. kalaw dapat sifu untuk mengajar lagi seronok. seronok! :D fotografi bes. sebab ape? sebab saya dapat melihat ciptaan Allah yang jarang orang nak appreciate dengan mata kasar :)

    Syafik: errr aku tak rasa pun pokok ni berbuah hahahaha :P takpe2 nanti aku g kat mane2 warung aku bagi :p

     
    top the pop On January 18, 2009 at 4:39 PM

    bagus la ko panjat pokok..still bersopan..hehehehe..

     
    azaHmaeL On January 18, 2009 at 7:05 PM

    Reply:

    top the pop: bilee lagi nak dapat experience panjat pokookk kann :P

     
    aw3rz On January 18, 2009 at 7:13 PM

    tinggi nye ko panjat. ade amek buah wat menum sekali tak tuh?

     
    azaHmaeL On January 18, 2009 at 9:27 PM

    Reply:

    aw3rz: fusyooo kagum kan :D (padahal lebih kurang tinggi kaw je pokok tu ;))) buah kelapa dah kene jual hahaha

     
    en_me On January 19, 2009 at 9:06 AM

    hi adek manes itteww.. me pong pakey canon gakkks.. salammmz

     
    apos On January 24, 2009 at 11:15 PM

    hehe..bruk suruhan pakai spek..hehe..lwk gle bc msg2 lame2 kat fs...abg~~~

     
    azaHmaeL On January 25, 2009 at 1:40 PM

    Replies:

    en_me: yes! geng shooter baruu hehehe welkam2 :)

    apos: gedik gilee bunyik hahaha

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v