Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

بسم الله الرحمن الرحيم

Seperti biasa....

Dia: Framing failed!

........ye lah...

++++++

Psoariasis is triggered by stress. People know even you try to hide it. No need.

++++++

Not very soon anymore. My cousin's solemnization is less than a day. Selamat Pengantin Baru!




Nota Kaki:

Tak mahu balik ke sekolah!!

Shurga Chenta

10:42 PM 23 contengan

Salam.

Aku tidak mahu ia terus berterusan sebagai trend. Ya tidak mahu dan tidak perlu. Aku mahu jadikan ia sebagai hobi, hanya untuk suka-suki


Aku suka shoot macro. I wish to have close-up lenses. Yeah, I wish I could have one.

Remy: Mintak hantaran lens lah

Aku: Ye la tu (Is it really my answer? hahahah)

Kalau dalam bidang perubatan, there are many divisions and sub-divisions examples like Internal medicine, surgery yada yada, and same goes to photography and yada yada.

Aku tak berapa minat untuk amik potrait, mungkin kerana tak fotogenik (?) (Oh aku sebenarnya yang tak fotogenik huahaha :P)

Dan landscape pun menarik juga. Indah ciptaan-Nya!

Aku tidak pasti adakah 'mereka' ini masih kelam pada pandangan mata anda? Aku sendiri tidak yakin tapi aku masih ingin mencuba, tidak mahu putus asa. Aint no mountain high enough~ Aint no river wide enough~ lalala

Alangkah indah jika bunga-bungaan yang chantek ini diletakkan di dalam bekas kaca yang kukuh yang hanya boleh digapai dan dimiliki oleh pemilik bunga ini? -Petika yang diolah sedikit dari syurga cinta

++++

Women r like apples on trees. The best ones are at the top of the tree. The men don't want to reach for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt. Instead, they just get the rotten apples from the ground that aren't as good, but easy. So the apples at the top think something is wrong with them, when in the reality, THEY'RE AMAZING. They just have to wait for the right man to come along, the one who's brave enough to climb all the way to the top of the tree.


Nota Kaki:

Be like an apple. Oh Apple! Be like the pearls enclosed within the tough and arduous shells. Be like....


Esok kembali lagi, esok sahaja....

Menghampakan

10:20 PM 20 contengan

Oh aku baru sedar yang gamba-gamba selama ni aku post adalah gelapan semata-mata!

Pandangan dari laptopku biasa sahaja tapi pandangan dari laptop kalian berbeza yakni gelap!

Benci! Itu sahaja perkataan yang keluar dari mulutku. Aku hanya syok seorang diri.

Benci! Sungguh SS.

Malas dah dengan aktiviti2 begini ... Grrrr!!!!!

++++++

Faiz: Editing pakai CPU kalaw nak editing pakai laptop guna Mac

Aku: Aaahh! Apple! Kalaw aku tak fikir nak kahwin time student, dah lama aku 'kahwin' dengan buah Epal ni!

!@#$%^&*()

++++++

BENCI!!!!
Salam dan selamat pagi tengahari

Hidungku Masa berlari dengan pantas. Tinggal seminggu sahaja lagi untuk berhempas-pulas menghabiskan saki-baki cuti sem 6.

Credits to bro aw3rz and mun!

Perhaps, some of us has run up to D instead of N but my key is steadily hanging in the ignition.

To my dearest friends who are having the final examinations next week, Good Luck! Hoping to see all of us in the hospital. Not as a patient but of course as a student!


Nota Kaki:
Aku demam :S


Yang lain, esok sahaja......
بسم الله الرحمن الرحيم

Teman: Nak tengok layang-layang dan kuda!
Aku: Nak jugak!!

At the beach (Pantai Batu Burok (?))

Aku: Where's the layang-layang?
Teman: Tu....

Errr.... I guess, I still can watch 'them' in Bangi.





When your kite is flying on top of others, the feeling of

"Waahh layang-layang kita paling tinggi!! pheeewwit!"

Nota Kaki:


Hopefuly, Tasik Cempaka will not change its name to Tasik Celaka again as what they called it previously due to the unwanted circumstances. hahaha


++++++


Never to forget!


My treasure of all the time! :)


Aku: A*ah akan jaga mami dan babah sampai bila-bila!


Few promising words blurted out from my mouth in front of my step-father (Pak Man: "Saya mahu kamu jadi 'anak angkat' saya, boleh ke mak dan ayah kepada azah?" as he pointed to my parents and they both nodded), and the drama went on and on. That was 7 years ago when i had my motivational camp.


Now and forever i'll keep my promise!


Happy Belated Mother's Day, Mami! :D



Nota Kaki:

1) I wish you to read this mami :)
2) I don't know what the heck happened to my blog as the fonts are super big!


Yang lain, esok sahaja...
Salam..

Sob & Yapma, congratulations!

Orang selalu kata, moga kekal ke anak cucu (yeah, aku tak nak ucapkan kata-kata ini), tp aku mahu katakan ini...

"Semoga kekal hingga ke akhir hayat"




Yapma: You are the happiest woman in the world

Sob: Kamu telah membina masjid, serikanlah masjid itu
















Photog: aw3rz & Me! Edited by: Me!


Nota Kaki:
1) Tak banyak gambar yang diambil
2) Maap, saya bukan wedding photog huhuuu
3) Banyak focus kat jari sebab errr tengah sarung cincin kot hahaha
4) Tengs Bros from cilikphoto for giving me some tips :D
5) Like awe said: "Point to yourself and say "You are next!" "

Yang lain, dihari lain sahaja...