Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Salam.


People like us love to judge based on their physical perception. Why dont we help each other?
This is a cool video to be shared. 

video

Salam syawal.
Eid mubarak
Maaf zahir & batin
Minal 3aidin wa faizin
Kullu 3am wa antum bi khoir
:)
Salam

Terasa diri ni jonah belaka:

1) Temerloh tak ada air. Tanpa sebarang notis
2) Cases placenta preavia sepanjang zaman di mana para ibu sudah bosan untuk di interview oleh medical students

Tapi apabila 5 deliveries dapat dilaksanakan dalam masa 1 minggu, membuatkan diri ini tenang seketika. Alhamdulillah



Kadang-kadang antara sedar dan tidak ada beberapa perkara yang kita selalu buat. Antaranya:


1) Kadang-kadang kita berkawan dengan seseorang hanya untuk memenuhi kepentingan diri kita


2) Kawan sehidup semati


3) Tapi dalam diam, dia sedang memerhatikan kita untuk dibaham


Watak dalam cerita ini tiada kene mengena antara yang hidup dan mati. Saja bagi hidup blog ni. Aku nak air!!


4) Suka merungut. Itu yang sedang aku lakukan sekarang. HAHAH


Ramdhan Kareem :) Nak masuk 23 ramadhan dah :(

Mohon 10 jari disusun untuk minta maaf dari kalian. 

Ingat! Bukan dengan Pencipta je kita mohon ampun, dengan manusia pun sama juga ya