Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Salam

Almost 3 months. 3 months my sister got married and these are the 3 month-old pictures. Hahaha



Hasil dari observation dari gambar-gambar yang diambil dari photographer-photographer yang hebat, aku aplikasikan sikit-sikit. Aku bukan tiru, hanya mempelajari. 





Disebabkan kami tidak mempunyai family photo that day (mungkin mereka lupa nak rakamkan), maka, hasilnya, kami tangkap sendiri mengunakan jasa baik abang "Tripod".



Tak dilupakan adik 'bongsu' kami, Cassey. (Bubu missing in action)
Tak ambil gambar masa akad, resepsi etc etc sebab terlalu asik melayan tetamu hahah dan terlalu excited  melihat photographers kegemaran datang rumah. Hooyeehh~


Nota Kaki:

Nil.

(6) Comments

  1. Abdul Munir Sanusi On January 6, 2011 at 11:24 PM

    Pergh sporting mama! Buat gaya macam anak.

     
    azaHmaeL On January 7, 2011 at 8:52 AM

    Reply:

    Munir: heheh selepas dipujuk :P

     
    GLizZY On January 8, 2011 at 11:53 PM

    ~ Wow, idea kreatif & spoting masing2..

    (,") Merci..

     
    azaHmaeL On January 9, 2011 at 8:34 AM

    Reply:

    Glizzy: tengkiu2~ kayuh pelan2 (ceh cam kenal je ayat ni :P)

     
    Akak On January 17, 2011 at 3:04 PM

    aku nk koleksi semua gmbr yg ko ada masa kenduri kawin aku tu.. nk simpan & nk cuci (kalo ada duit) hehehe...

     
    azaHmaeL On January 17, 2011 at 10:32 PM

    Reply:

    Akak: bisnes bisnes muahahah ado2, eden simpan deh

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v