Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Racun

4:33 PM 4 contengan

Tak semestinya bila tidak sebilik kita tak perlu jadi rapat.

Tak semestinya bila kita rapat, kita akan mula membenci mereka kerna kita sudah tahu berapa banyak tahi lalat di kaki mereka.

Buanglah segala macam racun difikiran.

Renung-renungkanlah..

Salam Ramadhan :)


Yang lain, akanku sambung kemudian...


Nota hidung:

ps: Aku tak ada case for case write up lagi adeyy

(4) Comments

  1. Ndea On August 28, 2009 at 7:49 PM

    kesimpulannya....jadilah sama rapat dan sama tak rapat dengan semua orang...

     
    azaHmaeL On August 28, 2009 at 9:12 PM

    Reply:

    Ndea: heheh betul2. cari penawar nya

     
    Jamil On August 29, 2009 at 6:03 AM

    kalau racun tak hilang gak bulan puasa ni, cepat2 la bagi sebotol active charcoal ikut nasogastric tube kalau perlu.

    selamat berpuasa

     
    azaHmaeL On August 29, 2009 at 3:02 PM

    Reply:

    Jamil: kaw nak masukkan ke aku masukkan?? heheh bg kat aku la, buku log tak penuh lagi hahaha

    selamat berpuasa :)

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v