Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Salam and Hi ;)

Bienvenue~ prêt? 

Nota Tangan di awal pembukaan:

Baru saja 2 jam yang lepas kembali pulang from intrafaculty netball tournament di nilai. Muka hitam disebabkan bersantai di court tatkala matahari tegak di kepala hehehe exagerating the story ;p
As I promised you, :D







++++++++

Oh esok sekolah  start balik dah. OOooOo (gaya Sinchan). I have to prepare my unstable mental and physical. No physical? A little but mental more. Why? You know why hehehe

Nota Kaki:

1) Semalam tak dapat nak attend wedding kak ila :( di atas sebab sebab yang tertentu iskkk.
2) Happy back to school~ :D

(9) Comments

  1. mühd sÿfq On August 9, 2009 at 10:30 PM

    apPy stDyG :)

     
    ANON On August 10, 2009 at 7:08 PM

    fuuh.. azah mmg pakar gambar bangunan la.. color smart, compo smart.. everything smart lah..

    bg gmbr pengantin y post b4 nih tuh, cube kurang kan sket tahap edit tu.. mcm agak over.. mate ku y rabun nih boleh jd rabun lagi.. hehehe.. neway, dari segi compo mmg smart!!

    ak lame dah tak update flickr.. huhu.. bz la.. gmbr dlm kamera dah berlambak.. tah bile nak download msk komp tah.. neway, ak amek ko-ku fotografi, nak tahu tak, dis week lecturer cam nak wat model shooting.. tau model nyer aper? ahli bina badan.. huhu.. aku nak lari!!!!

     
    azaHmaeL On August 11, 2009 at 10:23 PM

    Replies:

    muhd syfq: heheh appy appy~

    anon: pakar bangunan? tuka course la hehehe takde la. aku blaja2 gak dr segala macam ilmu yg kaw bitaw kat aku :p oh oh sakit mata eh?? ok ok kurangkan editin hehee sejak bile kaw rabun? ok ok tengs ya dengan komen2 yg memberangsangkan tu.

    fusyooo bes nyer ko-ku camtu~ nanti ajja aku yeh. so jangan la kaw lari2 :p

     
    ANON On August 12, 2009 at 10:32 PM

    aku rabun sejak aku rajin blajar.. wahahahaha... takder la.. dah nak rabun, nak wat caner (jabariah nih).. =P

    tak yah lari dah.. katenyer pailang (leader ahli bina badan) kene tangkap.. =P so tak jadi wat.. tapi masuk kelas nih byk blajar shoot model la.. cr2 nak communicate, seni2 nak amek gmbr.. kelas ari rabu 5.30 - 7.30ptg.. tadi blaja lighting.. malangnye aku tak bwk flash.. rugi gak rase.. aku just jadi pembantu jurugambar je.. tolong jg lighting flash gun die.. =P

     
    azaHmaeL On August 12, 2009 at 10:50 PM

    Reply:

    anon: aku menyamar utk join kelas boleh? :P

     
    ANON On August 14, 2009 at 2:47 PM

    hehe.. tak yah mnymr.. msk je cam bese.. lecturer tuh tak perasan pun sp br msk, sp y dh lme dlm klas.. tapi pak guard la pyh sket, dier mintak kad matriks kalo msk UM naik keta.. ko tau bwk motor? =P

     
    azaHmaeL On August 16, 2009 at 4:11 PM

    Reply:

    anon: best best tak yah menyamar. nanti aku join :P

     
    tehais On August 28, 2009 at 5:49 PM

    kalu terkena racun,cari la penawar..huhu

     
    azaHmaeL On August 28, 2009 at 7:04 PM

    Reply:

    Tehais: meh bagi penawar dan teh ais

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v