Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Salam.

dah 2 bulan and yet now i'm able to post them :)












And i just came back from my friend's wedding.

Selamat Pengantin Baru Kak Ila and Abang Ujai!!

++++++++


Nota Kaki: 

Coming soon ehh. Soon entah bila aku pun tak sure ngeh ngeh ngeh

(4) Comments

  1. mühd sÿfq On August 9, 2009 at 1:00 AM

    aii, Coming soon ehh..
    dun worry, ad je yg menunggu dan mengomen,

    siyes ckp, lawo sume pic tu...its worth.. berbaloi2 tunggu..

    hehe, ohh.. ad cte nk kgsi.. dlm 2 mggu lps, jg bidan terjun.. jd videomen ntah ap2 ntah...

    ad blajo cket art2 vid ni.. nk gerak dr 1 angel ke angel lain x ley laju2, nti tgk kt tv.. lg laju..

    huh..

    ^_^

     
    azaHmaeL On August 9, 2009 at 5:46 PM

    Reply:

    muhd syfq: tengs tengs~ ;) lepas ni akan berhenti seketika lagi ekekke fusyooo bidang video~ cool nyerr. aritu ternampak org amik video wedding pon nampak cam sengsara nak angkat bende tu sebb besar gile hehehhe

     
    mühd sÿfq On August 9, 2009 at 10:35 PM

    ohhhoo.. tu klo x nk pic nti ad goyang2, terpakse la usung tripot tu.. tripot pn ngade2, klo murah, x grip.. nk mhl gk.. haih..

    Owkk.. berhenti ag.. take a break, take a kit-kat..
    ap merapu ni..huh.


    ^_-

     
    azaHmaeL On August 10, 2009 at 11:45 PM

    oohh tripod bebaik amik yg quality terus huhuh

    ok ok makan kit kat :p

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v