Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Salam. 

Setelah sekian lamanya.....

Dan aku pun tidak pasti kenapa aku mengikuti jejak langkah awerz menulis title yang panjang-panjang hahahah :p 

By the way, sangat tidak khusyuk pabila makan kek-lapis serawak yang berwarna merah jambu sambil tengok cerita The Contract lakonan Morgan Freeman dan John Cusack. cerita yang best tapi tak dapat nak menikmati sebab pada masa yang sama tengah meng-update blog :p


Happy Birthday Afrah!!
(sorry, poor quality. lupa nak setting huhuh)

Eventhough my end posting examination was over, i still didnt have time to do some update thingy.

Btw, Apis Pojie, sanah helwa to you too!!!! :D

Nota Kaki:

Okeyyy update later ;) 

(9) Comments

  1. mühd sÿfq On August 7, 2009 at 12:03 AM

    kek lapis serawk plg sedap, tidak kurang jge mahal hargenye.. its worth ~

     
    azaHmaeL On August 7, 2009 at 1:14 AM

    Reply:

    muhd syfq: best best. kadang-kadang tu siap ade rempah lagi tuu hahah agak la tp ayah yg bayar huahaha :P

     
    Anonymous On August 7, 2009 at 7:26 AM

    salam
    Thanx azah! kaw mmg sempoi abess. haha.

    apis

     
    azaHmaeL On August 7, 2009 at 11:25 AM

    Reply:

    apis: no probbbb~ :) umur same ok! heheh

     
    aw3rz On August 7, 2009 at 5:14 PM

    *Uhuk*royalti*uhuk*

     
    azaHmaeL On August 8, 2009 at 12:53 AM

    Reply:

    aw3rz: hahaha shuuhh shhh :p

     
    Anonymous On August 20, 2009 at 9:38 PM

    wah u guys cantik la, yang pakai kacamatu bleh kenalan tak?

     
    Anonymous On August 20, 2009 at 9:40 PM

    sori salah taip lagi, yg pakai kacamata ....

     
    Mr. Din On March 1, 2010 at 1:46 AM

    Lawa korang nih...

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v