Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Salam..

Sob & Yapma, congratulations!

Orang selalu kata, moga kekal ke anak cucu (yeah, aku tak nak ucapkan kata-kata ini), tp aku mahu katakan ini...

"Semoga kekal hingga ke akhir hayat"




Yapma: You are the happiest woman in the world

Sob: Kamu telah membina masjid, serikanlah masjid itu
















Photog: aw3rz & Me! Edited by: Me!


Nota Kaki:
1) Tak banyak gambar yang diambil
2) Maap, saya bukan wedding photog huhuuu
3) Banyak focus kat jari sebab errr tengah sarung cincin kot hahaha
4) Tengs Bros from cilikphoto for giving me some tips :D
5) Like awe said: "Point to yourself and say "You are next!" "

Yang lain, dihari lain sahaja...

(25) Comments

  1. aw3rz On May 13, 2009 at 1:47 AM

    gambo chenta tanpa noktah tu cool.

    gambo 3rd last yapma nampak comey.haha.

    kerawang ko yang 1st cool gak.

    tapi suke beno ko ngan gambo soft ni.haha.

    anyway, tahniah!

    p/s:aku bukan photog la.3-4 keping je gambo aku amek.patut bawak p&s aritu.haha

     
    mokchique On May 13, 2009 at 1:50 AM

    nice pics....really~

     
    azaHmaeL On May 13, 2009 at 2:11 AM

    Replies:

    aw3rz: bab kate anap "nampak macam tenang n mcm dlm mimpi, everything is blur but indah" :p

    psst: ala jangan gitu. kesian "awek" kamu tu nanti hehee :p

    mereka sangat chomeyy :D

    mokchique: tengs mokcik~ :D

     
    Anonymous On May 13, 2009 at 4:40 AM

    salam

    Tahniah la kat sob. Aku tak sempat bg hadiah perkahwinan la mase korg dtg mesir hr tu. :)

    apis pojie

     
    a k i r a On May 13, 2009 at 4:49 AM

    Salam'alaikum
    Kepada pemilik blog..maaf ye tetiba muncul entah dari mana (nice pictures by the way)

    Terima kasih berkongsi gambar walimah Sob dan Zaujah, cantik2 gambarnya. Moga bahagia hingga ke syurga insyaAllah.

    I notice gambar Wani and Faridah dlm beberapa post awak? Seuni dengan mereka mungkin? Sampaikan salam kita pada mereka ye. Lama sungguh tak mendengar khabar mereka.. (oh kami kawan sekolah menengah :D)

    'Aqilah
    http://nuraqil.iluvislam.com/

     
    mhuno On May 13, 2009 at 6:26 AM

    gambar no 10,
    nampak semua xsabar nak mengikut jejak yapma,...

     
    Ahmad Firdaus Fuzai On May 13, 2009 at 7:36 AM

    eh, sob dah kahwin ke? macam x caye.. isk..

     
    azaHmaeL On May 13, 2009 at 8:20 AM

    Replies:

    Apis Pojie: tahniah pada mereka jua~ kamu bile lagi apis?? :D

    Akira: Wsalam. takpe2, no sweat! :D datang ataw serbu aje pada bila bila masa 24/7/365.25 :p

    Haah, kami same kelas, insyaAllah akan saya sampaikan :D

    mhuno: Kami menunggu :D hahaha kamu bila lagi? :p

    Ahmad Firdaus Fuzai: bukan ke kamu menjadi saksi kepada dua mempelai ini?? hahaha

     
    mhuno On May 13, 2009 at 8:26 AM

    menunggu sapa?,..putera kayangan?,.. cepat2 la kesian kat hangpa...

     
    azaHmaeL On May 13, 2009 at 8:49 AM

    Reply:

    mhuno: menunggu putera kayangan turun dr langit kekeke

     
    Ahmad Firdaus Fuzai On May 13, 2009 at 9:59 AM

    Azah : menunggu putera kayangan turun dari langit? hurm.. jepah.. die tgh ckp ttg sheikh muzaffar ke ayah pin nih? opps..

    Jepah : kate lepas nih giliran faiz ezanee.. kmudian yunus kan? Ante bile?

     
    azaHmaeL On May 13, 2009 at 10:05 AM

    Reply:

    Ahmad Firdaus Fuzai: eeew dedua tanak :p

    Jepah: betul2, nak g kelate pulak, pekena satay ikan :p

     
    apos On May 13, 2009 at 10:18 AM

    paksa je kakak ko kawin cpt2..pastu baru ade can..hahaha

     
    Jamil On May 13, 2009 at 11:26 AM

    hmm..kalau orang yang taktau datang baca blog ko, mesti pastu dia contact ko tanya berapa rate yang ko charge untuk amek gambar wedding hahaha

     
    azaHmaeL On May 13, 2009 at 1:05 PM

    Replies:

    apos: bagi chance kat org yg dah berpunya muahaha

    Jamil: err dah tulis kat situ "i'm not a wedding photog" hauhah tak yah datang, tak yah datang kukuku

     
    mhuno On May 13, 2009 at 9:11 PM

    satay ikan mana2 ada, awat pasai apa nak mai kelantan?,..hu lambat lagi la azah,..tunggu kalian settle dulu...

    jangan dicari putera kayangan, sedangkan yang dibumi banyak menanti,..hu dalam maksud tu pujey...

     
    Ahmad Firdaus Fuzai On May 13, 2009 at 10:56 PM

    jepah.. ante belajar dengan siapa untuk berbuat onar ini? hamba sudah insaf.. tak mahu berbuat onar sudah..

    ante telah melibatkan name ane.. ante tidak tahukah ade hostage bersama-sama ane.. ?

    Ianya berharga RM 350~ hehe

     
    azaHmaeL On May 14, 2009 at 12:03 PM

    Replies:

    mhuno: baru jumpe satay ikang kat ganu huhu kalaw ade rezeki kami mahu settle dahulu :p

    Ahmad Firdaus Fuzai: owh ianya sudah jatuh ditangan kamu! :p

     
    Mata Seorang Pejuang On May 14, 2009 at 2:46 PM

    uik..sob da kawen? hu~ tahniah la kpd beliau dan isterinye..smoga kekal hgga ke akhirnya.. (^_^)v

     
    azaHmaeL On May 14, 2009 at 8:04 PM

    Reply:

    Mata Seorang Pejuang: haah la mata, mereka dah berkahwin huahha

     
    afifah.ahmad On May 18, 2009 at 5:04 AM

    salam. k.fifah mansurah here.heheh

    kullu surah ahsan hagah! ( all the pics are very the best! :P )

    azah bleh bukak photog service as a part time. borim2 duk kt spital take a leave for photoshooting

    i took some photog tips from the links in ur blog, akk into photog gak, the gadget will come soon isA .. :)

     
    azaHmaeL On May 18, 2009 at 8:14 PM

    Wsalam kak pipah!~

    tengs yaa :D

    oo i havent think bout it, yeah sure will do :p (nanti tak pepasal kene maki dengan patients :P)

    well, all the links arenot fully linked yet hehhe

    i love to hear that as i dont have enaf girl-friends in this field ;)

     
    AJ On May 20, 2009 at 10:08 PM

    ske yg de yapma dlm videocam tuh..but wud b nicer klau display vc tuh clear sket..

    azahmael: satay ikan kt psr mlm hr selase kt pndn indah tu dijual dgn harga RM 0.20 secucuk..kt dpn amende murni yg jual tudung tu pn jual RM 1.00 utk 6 cucuk kn?..xbyk beze..kecewa aku sbb ingtkn kt ganu murah..huhu~..

    kesimpulannye:yeah..aku pn xsabar nk g kenduri kt klate sbb bayyah ckp lokching kt c2 10sen je secucuk..murah gilos

     
    azaHmaeL On May 26, 2009 at 12:00 AM

    Reply:

    Aj: hahaha pengcahayaan tak cukup nak dodge kan kat monitor tu pun nanti yapma transform jadik alien muke putih muahaha :p

    eeii aku geram dowh makan satay ikang tuu. sedap gileee nyesal aku tak beli, haritu hafsah yang beli, aku menumpang segan nak makan banyak2 (padahal aku yg perabihkan muahahah :P)

     
    nadya On June 22, 2009 at 12:45 PM

    sobree..anyway wlaupun aku br tau...tahniah..aku insyaAllah thn dpn...

    p/s:selamat berbahagia..kekal ke akhir hayat..(nadia smkaks)

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v