Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

بسم الله الرحمن الرحيم

Seperti biasa....

Dia: Framing failed!

........ye lah...

++++++

Psoariasis is triggered by stress. People know even you try to hide it. No need.

++++++

Not very soon anymore. My cousin's solemnization is less than a day. Selamat Pengantin Baru!




Nota Kaki:

Tak mahu balik ke sekolah!!

(13) Comments

  1. ANON~ On May 30, 2009 at 12:33 AM

    Salam azah.. aku tak reti btol wat frame2 kat gambar nih.. nanti kene mintak ko ajar aku cara wat nih.. hehehe..

    komen kat gambar sket lg leh? cam bese, DOF gambar tuh cam tak kene sket.. kalo boleh cam gambar kedua tuh, bg npk name bakal pengantin tuh.. just my 1 cent.. =P

     
    ANON~ On May 30, 2009 at 12:37 AM

    ooh lupe.. cara ko susun nak amek gambar tuh mmg smart abes lah!!! kene btol kaler gambar tu.. sori kalo tercilok idea pas2 nih.. =P

    tak sabar nak tunggu gmbr kawen dari ko lagi.. hehe..

     
    mhuno On May 30, 2009 at 7:03 AM

    azah nak kawin dah?xjemput ke ahli group?,..

     
    Nadiah On May 30, 2009 at 10:22 AM

    jah, kalo nk kawen, gtaw awal2. da x larat nk terkezut da.he

     
    aw3rz On May 30, 2009 at 10:54 AM

    mane lagi gambo? jangan tetibe gambo ko dok atas pelamin cukup la.

     
    Jamil On May 30, 2009 at 11:28 AM

    hoh. memang jadi wedding blog dah ni

     
    ekay On May 30, 2009 at 11:40 AM

    how soon??

     
    azaHmaeL On May 30, 2009 at 8:49 PM

    Replies:

    Anon: itulah. aku time tu tak tahu cara2 focus-lock (kalaw tak silap aku la name die). nak buat balik pon aku dah malas sebab nak kene prtik bunga tu yg malas sket hahaha btw, tengs komen2 ni akan mendorong aku in the future :)

    mhuno: hahahah will do jepah!~ :P

    Nadiah: ala kaw kan suke surprise2 ni ;)

    aw3rz: amik berkat je duduk kat atas pelamin tu hahah :P

     
    azaHmaeL On May 30, 2009 at 8:51 PM

    Replies:

    Jamil. no no no. aku bukan wedding photog. jari jemari aku masih lambat seperti kura2 nak tuka itu dan ini hahaha :p

    Ek: not so soon hahaha :p

     
    Dahlia On May 31, 2009 at 9:23 PM

    tq dtg memeriahknn majlis! :)

     
    azaHmaeL On June 1, 2009 at 1:27 PM

    Reply:

    Dahlia: hehehe no problemo :D

     
    Nooreena On June 7, 2009 at 7:41 AM

    Great shots azah! :)


    -kawan Dahlia-

     
    azaHmaeL On June 7, 2009 at 4:21 PM

    Reply:

    Nooreena: tengs! ;) aritu ade datang kenduri ke? tak sempat nak upload gamba2 yg lain2 huu

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v