Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Salam.

A week in Temerloh like a year in Ampang and 10 years in Bangi hahahaha!

Finally, today the internet connection is "better" than yesterday.

And even yesterday and today and day after tomorrow and next after day after tomorrow bla bla bla is a bit gloomy but thank God, I'm still able to make new friends among HOs and MOs and Specialists (?) Dr Irlanda, Dr Tan, Dr Nurrul Hana (mcm muka kak as), Dr Anu, Dr Rina, Dr Izzuan, Dr Zuraimi, Dr Siow, Dr Ng bla bla bla uncountable! Because of you guys, i have my life back! :) As I left my hubby at home (bangi) :(

Start to miss my dear friends in Ampang, i wish you guys were here

++++++++++++++++

Kamu semua percaya tak dengan hukum kurma karma? What goes round comes around?

It can be a positive way to look at it or the other way round.

But basically, if the -ve part strikes on you, the only thing to remain calm and non-depressed component is to "Think +vely a.k.a bersangka baik"

Pujey: Akar dalam sesuatu ukhwah is khusnul zhan (bersangka baik)

Aku yakin dengan dia. Aku percaya dengan dia. Tanpa inti-pati khusnul zhan, semua akan bercelaru....

Kalaw terdetik dihati anda satu perasaan "Aku tak puas hati la dengan dia ni", fikir balik, "Aku pernah ke buat kat orang mcm ni?" "Aku tanak bende ni jadik kat aku balik"

The best thing is "Kena bersabar dan berlapang dada, itukan serendah persaudaraan- mhuno"

+++++++++++
Align Center
Owh, ive just noticed that "THERE'S NO ONE BLOODY PICTURES!!!!" ohh thank youuuuu hhhahahaha :p

Nota Kaki:

1) Aku nak balik Bangi!!!!!!

2) I wish everything is alright!

3) Mok, akak rindu kat kamu

4) mami babah, rindu gak nak balik~

5) abg akak, kat sini takde big apple (hahahaha)

6) ayang (my hubby), kenape la i tinggalkan you kat umah, takleh nak men shoot2

7) kawan2 kat ampang, tunggu kepulanganku!!!~ :P

8) Thank you for brainwashed me

9) Kenapa aku nak jadi doktor?

10) Aku sedang bergembira!


Banyak sugguh nota kaki hari ini....



Yang lain, esok sahaja atau mungking minggu depan sahaja......

(18) Comments

  1. sh hafiza On June 14, 2009 at 8:18 PM

    oohh ko kene kat temerloh ke?ain cite gak,kat temerloh bz gle..saba ye..nak jadi doc kene tabah.hehe..smoge Allah permudahkan sgale urusan.AMINN~

     
    Jamil On June 14, 2009 at 9:42 PM

    Orait! Adakah entry2 selepas ini akan lebih depressing? Sama2 kita tunggu dan lihat hahaha

     
    azaHmaeL On June 14, 2009 at 10:30 PM

    Replies:

    Pah: haah aku kat temerloh sekarang~ :D bizi tapi best hehehe insyaAllah jenguk2 lagi ;)

    Jamil: Aku suke duduk temerloh~~~ :D tanak balik ampang muahahah tp aku nak lecturers je :p i lovee temerloh. org kl-temerloh? muahaha

     
    aw3rz On June 15, 2009 at 3:43 AM

    Temerloh ok je. As long as tujuan pergi Temerloh tu tercapai. Bukan setakat macam kene buang kat Temerloh.

     
    Ahmad Firdaus Fuzai On June 15, 2009 at 11:22 AM

    jom buat rehlah jom.. duk sama2 bincang.. selesaikan yang patut selesai.. :-)

     
    Anonymous On June 16, 2009 at 2:40 AM

    salam

    May Allah ease everything for you :)
    Buzz aku kalau boring2 ke dll.

    apis

     
    Ndea On June 16, 2009 at 8:50 PM

    Hoho... all d best dude

    asal ko duk quote pasal hukum karma tu?

    aq xdapat tangkap ar point ko... heheheeee.... :p

     
    azaHmaeL On June 18, 2009 at 12:46 AM

    Replies:

    aw3rz: aku suke temerloh~ sayang la nak tinggalkan temerloh :( oohh temerloh, akanku merinduimuuu uhuhu

    pujey: jom~ tp tak tanye lagi derang hahaha tak sempat nak tanye huuu

    apis: insyaAllah, tapi aku enjoy!~ :) doakan aku yehh

    Ndea: korang kat ampang pon all the very beestttt!~

     
    ekay On June 18, 2009 at 1:15 AM

    depressing?? haha
    xtau la nk ckp pe..kat ampang nih pn cam lbh krng gak...bluurrrr

     
    azaHmaeL On June 18, 2009 at 7:08 PM

    Reply:

    EK: hahaha :P not so dah sekarang. sekarang cool! :)

     
    ainamirah On June 20, 2009 at 9:16 PM

    getting cool now? wahah...
    sabar2 sket jer lagi nk blik da...
    (means that im going to tmerloh in 2weeks time...uwaaaa da stat raser rindu kat ampng da nh.blom pegi lagik.wahahh)

     
    azaHmaeL On June 21, 2009 at 4:37 PM

    Reply:

    ain: weehh aku tanak balik ampang!!! dah jatuh chenta :p

     
    Go Further On June 22, 2009 at 11:39 PM

    Betullah mcm ape org kate, "xkenal make xcinta" n betul jgk ape dr naim ckp "your eyes cannot see what your brain doesn't know"

    huhu...kini ak juga tidak mahu balik ampang. I love temerloh

     
    tintaHati On June 24, 2009 at 3:25 PM

    sudah start posting yer? tahniah2x! :)kerja molek deh...

     
    azaHmaeL On June 24, 2009 at 4:31 PM

    Replies:

    Nadi: oohh Dr naimm (hahah hafsah, sori ek :P)

    tintaHati: udah~ tp baru prektikel :p hehehe lame tak dengar kabo??

     
    neng On June 30, 2009 at 8:05 AM

    wahhh~ Azah~~

    tabah la! nape ko x bwk hubby ko?? kagumnye aku~

    all the best yeah~ kitorg x habis2 exam ni. tak larat tol exam 3 bulan ok (I mean, campur study weeks and all...)

    take care! miss ya~ (^*^)

     
    azaHmaeL On June 30, 2009 at 5:54 PM

    Reply:

    neng: nenggg!~ :D takpe2 aku dah angkut balik dah hubby aku tuu :p adeyyy 3 bulan?? mau temuntah darah aku hahaha gudluckk!!~

     
    SoMeboDY On August 26, 2009 at 5:19 AM

    de org tu rindu kwn amapang je seh~....
    bangi die rindu umah jew...
    ish2~.....kwn2 bangi...mari kite BOIKOT azah mAEL!!!!....yeah~

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v