Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Salam

Happened to be my fortuity to be sponsored by the University as well as by my parents (mucho gracias!) to go to the Overseas Study Trip program to Egypt which is also known as Bumi Anbiya’. The trip was held 3 days as soon as after our-deadly-second professional examination (actually, the results released a day before the moment time). Memang berdoa sangat2 agar lulus dengan jaya nya agar dapat fully enjoy this enjoyable (part of it) trip.

Syukur Alhamdulillah. It is some sort of a reward for us after all the struggling-crazy-months :)


Ramses Museum
(asal la aku amik part ni aje..amik la the whole building kan?)


R&R-oid (R&R like)
(Suke tempat ni tapi mahal gile)

Rasa macam nak beli semua buku-buku tu tapi tak paham :P


Nak beli ke? Ke nak bakar?

Haa. Eden tahu ape yang kamu tangkapkan ;)


Hidup Malaysia~


Pyramid is a place where the Pharaoh was burried. It is also a place where there are a lot of his-perasan-known-properties. Tapi most of the properties have been stole.

The city of Cairo
(~_~)v


Terik tapi menarik :)

Before we went to the Sphynx, we (excluded me!) went into the pyramid.

ala aku takut la nak masuk. phobia~!

Yeaahh~

iyah! iyaahh! hnss. hnss

Our lecturer who escorted us


Nota Kaki:
1) Banyak lagi benda yang perlu dipelajari (lagi lagi time cuti ni)
2) Tak banyak yang diambil (especially, landscape. tak banyak :(( banyak potrait iskk )
3) Skill perlu diperbetulkan hehehe janji rowk!!

Next episode, esok sahaja...

(8) Comments

  1. AJ On April 17, 2009 at 12:17 AM

    yea..shots aku trpilih~~ kui3

     
    aw3rz On April 17, 2009 at 12:53 AM

    hah. shot piramid tu copyright.hehe.

    mane ole-ole untuk aku dari egypt?

     
    Ahmad Firdaus Fuzai On April 17, 2009 at 3:23 AM

    Hebatnye korang boleh tekan Piramid tu dengan 2 jari jek..

     
    Sop On April 17, 2009 at 5:00 AM

    dgr kate bnyk kene marah.. x kot, nmpk mcm korg well-behaved je dlm gmbr2 ni.

     
    Anonymous On April 17, 2009 at 5:29 AM

    Salam.

    gmbr ko kat piramid tu aku suka! haha. tak luka ke jari kaw? hehehe :D

    apis

     
    Miss Ishak On April 17, 2009 at 11:36 AM

    Tertunggu-tunggu part 2 pulak.
    Lecturer mane lagi yang escort korang dan bertahan ngan egypt tu?

     
    azaHmaeL On April 17, 2009 at 8:30 PM

    Replies:

    Aj: ntah kenape aku suke. mungkin nampak ceria :p

    aw3rz: ala nak gak shoot camtu. kepingin bangat sih! semangat je. sampai2 nk pose camtu :D

    Ahmad Firdaus Fuzai: Hebat dalam gamba je la. hahaha :p

    Sop: ayoo dah tersebar ke? :p ala dalam gamba control sket :p

    Apis: Wsalam wbt. sakit gak men tekan2 puncak pyramid tu. aku siap angkut pyramid balik. habis hilang satu pyramid kat mesir :p

    Miss Ishak: part 2 kene tunggu approval dulu :P Dr natasya and her hubby. die sorang je yg follow kitorang :)

     
    Taufik On May 23, 2009 at 8:38 PM

    Nice picts. Anap ade cerite, tetapi die tak banyak gambar. Teringin jugak nak pergi sana suatu hari, insyaAllah.

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v