Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

!@@#$%^&*()_

5:39 PM 6 contengan

Owh. Hari ini ada presentation Research Methodology.

!@#$%^&*()

tetttttttt!~

aku tak dapat jawap soklan yang diajukan bertubi-tubi macam serangan bom di mana-mana kawasan yang sedang berperang

"Bagus" lah course ini di jalankan. Sekurang-kurang nya aku tahu banyak perkara. Baik yang berkaitan dengan subjek ini. Baik lagi dapat mengenali apakah yang dimaksudkan dengan "work as a team" yang selalu diperkatakan oleh abang-abang dan kakak-kakak senior suatu ketika dahulu :)

Cheers! as what Dr Anuar always said :)

Nota Kaki:

Esok presentation individual pulak. No wonder there is high prevalence associated with stress :)
Alhamdulillah....

(6) Comments

  1. Syafik On April 21, 2009 at 7:31 PM

    Title tu memang part of methodology language ke? Haha.

    Best of luck weh~! :D

     
    azaHmaeL On April 21, 2009 at 7:56 PM

    Reply:

    Syafik: haah. Aku pon baru tahu hahaha :p

     
    apos On April 21, 2009 at 9:36 PM

    dapat best presenter blanje...hahaha...kalo dapat la...

     
    azaHmaeL On April 22, 2009 at 9:22 AM

    Reply:

    apos: KALAW la hahah lingkup je buat tajuk ni. nyesal nyesal

     
    Go Further On April 26, 2009 at 4:45 PM

    at least blurr je, kalo ak, xde idea lgsg. kuang3x

    nway have a good efford

     
    Omar On May 5, 2009 at 12:02 AM

    pakai mode pun ok wut.. caner nak amek gambar kalo tgh driving? better pakai auto je, satu takut gambar nak amek tak menjadi n then merbahaya kalo nak setting2, lagi satu, takut terlepas.. kalo tak, bantai letak ISO tinggi je senang nak tinggikan shutter speed.. =P

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v