Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Salam alayk :)

Being invited to join photoshooting for Fairuz and Yanie at Putrajaya last week. They are soo sweet!

Thank you Otai! [Abang Fendi and Abang Anwar] for the teaching given :) 

I am so admiring their works. 

And I was happy for the whole day :) Mucho Gracias!! 



Tak banyak gamba yang di ambil. Saja suka-suki. Terasa nervous masa ini (Oh dari malam tu lagi sebenarnya. Heee~)



Disebalik tabir:                        


Hanya mahu berkongsi. Gambar aku ambil adalah tak seberapa. Datang untuk belajar dari mereka. Dan masih banyak yang aku perlu pelajari.
 Selebihnya di sini: CHALETCINTA




Nota Kaki:
Coming soon: Kisah akhir Psychiatry posting Hospital Kuala Lumpur :)

(4) Comments

  1. Ndea On November 5, 2010 at 6:54 PM

    wah! semart.... blateh lagi belateh lagi nti buleh amik gmba kawen aq huahuahuahuahua

     
    azaHmaeL On November 5, 2010 at 9:41 PM

    Reply:

    Ndea: semart tu utk gamba2 kat chaletcinta kan kan? muahaha :P

     
    Nooreena On November 5, 2010 at 9:51 PM

    Majlis ni sekali dengan satu couple lagi kan? Nawal n Firdaus. Coz I saw their pictures together. Karya kamu pun hebat tau. :)


    Madhiyah's friend

     
    azaHmaeL On November 5, 2010 at 10:00 PM

    Reply:

    Nooreena: Haah abang Fairuz if i'm not mistaken. they all dengan encik udey ismail. saya join saje2 dengan main photographers utk they all ni :) saja timba ilmu hee~

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v