Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Salam ('',)
Anak2! Jangan ikut Aunt Zaza koyak kulit buku bila tak boleh tidur!
Inilah dia penangan 2 minggu dalam psychiatry posting. Insomnia! Almost a week I couldn't have a nice deep sleep. Saya berjumpa 'mereka' pada setiap malam-malam yang indah! Hampeh. Risau yang melampau!

Finally, yesterday, I slept through the alarm which was supposed to ring at 4 am and I managed to wake up at 6. 2 hours delayed. Muahaha




Nota Kaki:

Tak dapat nak bayangkan how patients couldn't sleep for 4 months or more (I had this kind of patient last week)

(6) Comments

  1. ekay On October 24, 2010 at 10:22 PM

    apsal xleh tdo kak? depress kah??
    huhu..aku tdo xleh bgun2 plak..

     
    azaHmaeL On October 24, 2010 at 11:45 PM

    Reply:

    EK: kaw ni tebalik la dengan aku ekay hahahah aku mimpi kene kejar dengan diorang hahaha

     
    GuGu On October 25, 2010 at 5:23 PM

    ye ke ? ish. sy pulak risau.
    tp sy laaa kn, mmg ssh nk bgn kalo da tdo. haha
    *lg parah kot...~

     
    Ndea On October 25, 2010 at 6:35 PM

    azah..itu tulisan kau ke? apesal lain? mcm insomnia...kekeke

     
    azaHmaeL On October 25, 2010 at 8:42 PM

    Replies:

    GugU: tu la dik. kita tebalik la huhuh rasa macam nak makan ubat tidur :P

    Enz: hahaha itu tulisan org insomnia. tulisan tak cukup focus muahaha

     
    nuarasheeq On October 29, 2010 at 11:21 PM

    haha..never like to be in HKL sakai ward. mcam terpenjara. temerloh - heaven..tapi ade jugak skit elemen penjare tuh..skitla..kui2

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v