Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Nota kaki: Kenut tiada dalam kamus dewan mahupun besta ;))

haih! awal-awal kata dah ade nota kaki (:P)

asal weekend je mesti ade post. pastu bila dah masuk weekdays, senyap je page ni... ziii zzziiii~ *notakaki: ini bunyi sayap lalat* macam kat library! tapi dengan semangat nyer walawpun cecair (mucus) dari hidung ni tak henti-henti mengalir macam sungai nil, saya tetap gagah menge'post'kan post menggunakan blogspot.com dan bukan menggunakan post malaysia hah! merapu meraban dah niii

macam biasa, gamba maybe tak seberapa tapi belajar itu penting! yee yee aku masih amatur



model paksa (?): akak-ku
pssstt: tak nampak mate sebb pakai cap halang pengcahyaan
psstt lagi: komenan diperlukan pada skill penangkapan gamba :D


Sang Kenit

psst: Dapat macro lens ni sodapp mung!! tp ni pon boleeyy laa

(4) Comments

  1. mun On November 10, 2008 at 7:19 PM

    kalo ade flashgun, leh direct kat muka kakak ko dr angle bwh, kalo tkde edit sudeyh gune masking dodge&burn tool =)

     
    azaHmaeL On November 11, 2008 at 1:17 PM

    Reply:

    Mun: mun.mun.mun. lame tol tak dgr khabar berita kamoo :p itu la~ flshgun tak bawak time ni sebb bajet dah tghari n tak pakai. tengs guru :D

     
    aw3rz On November 12, 2008 at 9:55 PM

    kenapa seperti ku kenal akan baju yang kakak mu pakai?

     
    azaHmaeL On November 12, 2008 at 10:24 PM

    reply:

    aw3rz: aloh aku lupe kaw kawan si jamil hahahaha :)) **jamil tiru aku tuuu** ;))

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v