Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Uweekk!!

11:23 PM 5 contengan

Salam and Syawal already..

Tapi macam biasa, dari SPM sampai ke sekarang, asal exam je raya asal raya je exam *__*

Tup tap tup tap dah masuk minggu last second round O&G posting bersamaan dengan minggu exam. This time, I have a great time spending my time in this posting. Walaupun takut dengan mereka tetap ada, palpitation dan shortness of breath tahap 4 berdasarkan New York Heart Association, aku tetap menghabiskan masa yang ada, sebab lepas ni dah tak ada masa nak ber-hu-ha-hu-ha lagi. Hanya ada 4x cuti sebelum menjadi asystole pada 25 June 2012.

Port study terbaik!

1) Kurangkan berFACEBOOKing!!
2) Stop playing angrybirds!!



Aaahh sesak sesakk weehhh!!

Allahumma yassir wa la tu'assir. Ya Allah permudahkanlah.

Ps: Good luck kepada diri sendiri & rakan-rakan

(5) Comments

  1. Ndea On September 6, 2011 at 6:02 AM

    Azah thanks bg list tu kat aku ^^
    weh nak curik gmbar jadual kat atas tu eh? hehe
    eh nape ko kate ade 4x cuti lg? bukan 3 ke?

     
    CaHaYa PeTuNjUk On September 6, 2011 at 8:03 AM

    nice place to study hard!

     
    azaHmaeL On September 6, 2011 at 11:50 AM

    Ndea: hahah aku dah type post ni mase 1st ramadhan tapi baru nak post :P noticed aje kaw ni kan kan XD

    cahaya petunjuk: this is the only place i have. asrama? kirim salam! hahahahah :P

     
    syassakii On September 6, 2011 at 11:42 PM

    good luck!

     
    azaHmaeL On September 6, 2011 at 11:43 PM

    thanks dik! hehehe :)

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v