Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Salam

Lama dah tak update. Busy. Mungkin?


Mari cuci-cuci mata~ :)




Ya tibia ocin lublu tozhe~



This weekend bakal gerak ke Lumut. Practical di sana. Selamat ber-holiday ber-elective posting.



Nota Kaki Wangi:
1) Sejak bila aku speaking Russian pun aku tidak pasti hahaha
2) Lusa (khamis) exam Family Medicine.

(5) Comments

  1. puteri noorliyana On March 2, 2011 at 12:15 AM

    bile??? he~

     
    nuarasheeq On March 2, 2011 at 12:22 AM

    selamat ber..(eh ceh tak boleh slash2 di sini) ehem ber elective. hoh

     
    azaHmaeL On March 2, 2011 at 12:31 AM

    Ape yang bila nya ni put? hehehe

    tulis je selamat bercuti. pok nik tak baca pun muahahaha

     
    Abdul Munir Sanusi On March 2, 2011 at 12:58 AM

    Gila korang praktikal dah macam pergi holiday. Sekejap kena campak Kuantan, sekejap kena Lumut. Gila best.

    All the best. Nanti pergilah Pangkor. Tak jauh dah tu.

     
    Azahmael On March 2, 2011 at 8:03 AM

    Hahahha standard ah. Memang banyak 'bejalan'. Tapi yang g posting kali ni boleh g mana2. Ada yang g brunei and ade yang g Sabah huhuh :p

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v