Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Rindu dia

9:02 PM 15 contengan

Salam.

What a news. My ex-classmate (secondary school) is getting married. Sebelum ni orang selalu panggil die Betty-la-fea (dont know how to spell :P) because of her rounded-black specs. Kesian, but she is so chantek actually (^_^). All the best Mira :)

++++++++++++++

Life as a MS (medical student) in an Obstetrics Department is like a HO. First day like "Cuak nya nak jumpa dengan MO (medical officer) tuu. Garang nyyeerr". But, 2nd day and 3rd day were fine. Making new friends with IIUM's students is a joy.

Me: Assalamualaikum Dr,

Unknown man: Waalaikumusalam, student USIM ke?

Me: Haah. Dr HO ke MO?

Unknown man: .... (aku tak dengar tapi die senyum), UIA

Me: Oh Dr grad dr UIA (sambil kene gelak dengan the unknown man)

Unknown man: Student jugak lah!!! (sambil kene gelak)

Me: Erk! (kaver malu dengan cara memblah kan diri dari situ) kohkohkoh

They are really helpful and obliging enough (^_^)

Whoops of joy!! (^o^)

Him: Cepat pakai sterile gloves. Sambut placenta ni

Aku: Wee~

Finally, the enjoyable night ends up at 6 a.m and I didnt have my night for 24 hours. Record!

+++++++++++++++

Terasa macam nak balik umah. Tapi.........



My name is Momok!



Hi! I'm Bubu!

Ps:

(15) Comments

  1. Sop On December 4, 2009 at 8:16 PM

    gambar yg nmpk duri2 lidah momok tu lawa. timing hebat!

     
    mUneer On December 5, 2009 at 12:26 PM

    rindu nyer posting ong...ngok c/s yang paling best sekali..

     
    azaHmaeL On December 5, 2009 at 1:05 PM

    Replies:

    Sop: kene kacaw die tido baru bley dapat kalaw tak asik nak zZZzZz je hahahha

    mUneer: jom ganti tempat ini hehehhe bes tp menguji :p

     
    safwan UIA On December 6, 2009 at 4:50 PM

    sape budak uia tu?hehe.din ek?

     
    azaHmaeL On December 8, 2009 at 9:47 AM

    Reply:

    Safwan: hahahha kantoi lak kaw bace :p salah sorang nyer din, yg sorang lagi tu err tak ingatlah nama dia kehkehkeh

     
    safwan UIA On December 8, 2009 at 6:50 PM

    yg sama dgn din tu ke ko x igt?ish3...ke aku?hahaha

     
    azaHmaeL On December 8, 2009 at 7:49 PM

    Reply:

    Safwan: Ala aku ingat muke die tp tak tertanya nama die. dah borak panjang2 tapi lupe nak usha tag kehkehkeh die ade jambang. tipah tertipu aaawww yg nyata bukan kaw!!! :P

     
    sapwe On December 8, 2009 at 11:50 PM

    jambang pjg ke pendek?kalo panjg sampai leher tu feroz nama dia.bdn besar2?muka mamak2 kan?

     
    azaHmaeL On December 9, 2009 at 9:03 PM

    Reply:

    Sapwe: ha die la tuh. hahah tipah tertipuuu~

     
    aw3rz On December 9, 2009 at 9:51 PM

    Owh? Gambar kucing tu filem atau edit?

     
    azaHmaeL On December 10, 2009 at 8:09 AM

    Reply:

    awerz: edit~ :) bankrap nak buat industri per-filem-an

     
    Sham On December 26, 2009 at 11:17 AM

    which MO yang garang tu?

     
    azaHmaeL On December 27, 2009 at 10:02 AM

    Reply:

    Sham: hahaha rahsia :p

     
    Sham On December 27, 2009 at 11:25 PM

    but they're all v nice. cant recall mana2 yg garang. ada sorang fav i tapi segan nak ckp haha. ong kan ni? takut salah posting plaks..

     
    azaHmaeL On January 1, 2010 at 1:38 PM

    Reply:

    Sham: heheh yerp oNg. ni sham mana ye? heheh

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v