Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Salam.

Yeah it sounds like i'm so pathetic hahaha!
After quite sometimes, havent meet maryam la especially (last aku jumpa in 2006 i guess) and even for atiq and afra~ rarely tapi it's okey as long as i am still able to meet them :D
Usual site of meeting: Alamanda (malas nak jalan jauh2 :P- aku la tuuu!)
Agendas: Watch MY ROBERT PATTINSON ;)) -Twilight actually :p , makan-makan sambil menternak badan dan photoshooting! yeah baby yeah


Result of the day: Happy Bangat! dan Angau sepanjang minggu =))
then, the following day, i'd class to attend, yeah i really did go but hahahha petang tu aku fly and pegi lagi tengok Twilight for the second times :D and maybe for the third time? (freak! but i dont care what others might think :P)






walawpun mereka cuba untuk "membunuh" aku...

Aku tetap sayangkan mereka!


May Allah blesses our Friendship

Nota Kaki:
Aku masih Angau :))

(6) Comments

  1. FarahMexx On December 13, 2008 at 7:09 PM

    Azah! nak tgk third time??? wait up! nak join!

     
    azaHmaeL On December 13, 2008 at 8:12 PM

    reply:

    FarahMexx: nasib baik dah nak exam! kalaw tak mmg dah tgk :p ekeke mexx u jangan goda i :P hahahaha

     
    Syafik On December 13, 2008 at 8:27 PM

    Eh? Robert Pattison iras aku la!

     
    azaHmaeL On December 13, 2008 at 8:30 PM

    Reply:

    Syafik: takde2!~ kaw tunjuk dulu ic baru aku pecaya ;))

     
    Anonymous On December 20, 2008 at 11:05 PM

    kak azah..sy dh beli dslr..hehe

    -wawa

     
    azaHmaeL On December 21, 2008 at 3:04 PM

    reply:

    wawa: aahh sorri dr hari tu tak terkontek2 :p wahh bes bes. nanti bley kuar shot same2 :D

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v