Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Manusia

12:43 PM 5 contengan

Memang banyak perangai. Memang banyak ragam.

Kalau itu dah jodoh dia, doakan aja la. Kalau bukan dah itu jodoh dia, kenapa nak pertikai kan? Kenapa nak suka cakap belakang. pot pet pot pet tambah dosa. Doa kan lagi bagus. Cakap buat lawak ikut sedap lidah aja, tak fikir panjang sebelum berkata-kata, cuba-cuba la ada sikap sensitif sikit. Ini main lepas macam laser zreett zreett! Kepada telinga yang mendengar, buat-buat husnul zhan. Cuba fikir yang positif-positif. Seriously, kalau itu dah takdir dia, siapa kita nak pertikaikan. Doakan lagi baik. Aku bukan nya baik sangat, tapi betul apa yang aku cakap ni? Kalau salah, boleh la betulkan.


Tak sabar nak grad and mem-blah-kan diri

Kepada kawan-kawan medical posting, Good luck. Few more months to go.

(5) Comments

  1. eLyA On January 2, 2012 at 1:11 PM

    wohooo...nape azah??

     
    azaHmaeL On January 2, 2012 at 1:46 PM

    respon aku ke atas komentar2 fb masa aku bace post2 mereka huaha ka dh kat temerloh ke ella?

     
    eLyA On January 2, 2012 at 2:13 PM

    aku kat kL lagi..ptg nt baru g temerloh.

    Hoooohhoho~ emosi nyer ko..hahaha...ilek r weh!!

     
    azaHmaeL On January 2, 2012 at 9:16 PM

    muahah sekali sekala beremosi kuikui tu la bahaya tol :PP

     
    hafsah On January 14, 2012 at 8:31 PM

    xpaham zah

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v