Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Instead of comparing, kenapa tak mahu menambah baik kan? Kenapa tak nak bantu? Oh lupa, kami kan suka complaint.

Sejak masuk final, dalam kepala ni asik fikir nak quit. Yes aku nak quit. Takde apa-apa positive reasons lagi untuk aku rationalize lagi kalau tiap-tiap hari kene kondem.

(7) Comments

  1. Bintuhambali On December 22, 2011 at 8:26 PM

    oh, no!!

     
    Faiz Ezanee On December 22, 2011 at 8:47 PM

    Mana boleh quit.

     
    azaHmaeL On December 22, 2011 at 9:16 PM

    haha aku kene rasuk. bukan aku yg tulis. adoi. first time.

     
    Farah Nazneen On December 22, 2011 at 11:47 PM

    Azah~~~ you can do it!!!!

    Azah boleh! :D

     
    Omar On December 23, 2011 at 11:24 AM

    semester yang full of comparing.. same gak jadi kat aku.. kelas kitorang di compare dengan kelas yang lagi satu (mereka yang terbaik~~ cet!).. nak buktikan kite pun terbaik? tak terbukti dah la.. lecturer masuk je kelas, terus compare, pastu kate menyampah la ape la.. hampir tiap bulan kitorang akan terpk nak quit.. tapi seb baek dah nak setahun.. rase rugi lak kalo quit..

    eh jap.. cite yang same ke? ke compare bende laen? :P

     
    Anonymous On December 23, 2011 at 5:55 PM

    wow ganaz! i loikee ^^

    -ndea-

     
    azaHmaeL On December 23, 2011 at 7:05 PM

    ye omar~ cerita yang sama. bosan. sakit.

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v