Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Terasa mahu pergi jauh.

Bebas tanpa sekatan atau perkara-perkara remeh yang memeningkan kepala dan minda.

Terbang setinggi mungkin dilangit biru atau mungkin memandu laju di alam maya bersama MINI Cooper tanpa disaman atau disondol-sondol dari belakang.

++++++++

MINI Cabrio mungkin tidak sesuai untuk digunakan di Malaysia melainkan jika mahu digunakan di alam maya. Tapi apa yang aku pamerkan adalah jantung hatiku, MINI Cooper.

Selalu cakap kat ayah acapkali kalau ternampak kelibat MINI di jalan raya "Nanti nak beli satu". Ayah gelak saja.




John Cooper! Bagilah aku sebiji! MINI One ke MINI One D ke MINI Cooper S atau MINI Cooper D pun takpeee. MINI Clubman pun aku terima hahaha

Ini versi internet:

Ada gear 6!




Powered by




Salam dan Selamat Malam




Sabah bbbaaahhh~ :D

(4) Comments

  1. mühd sÿfq On October 27, 2009 at 1:56 AM

    ermm..

    ad kaitan dgn kes kete kancil vs waja vs mini coop ke..

    hehe :)


    p/s: mini coop mahal, pastu besi kurang.. estima ke.. ok gk.. haha.. bebaloi2

     
    azaHmaeL On October 27, 2009 at 2:40 PM

    Reply:

    Syfq: hhahha takde kaitan. saja buat versi diri sendiri lak lepas tengok Encik Norizam Sabran nyer page heheheh of course die nyer lagi jadi wahahaha

     
    mühd sÿfq On October 28, 2009 at 12:57 AM

    ohh..

    siapakah itu Encik Norizam Sabran.. (?_?)

    huhu~

     
    'adz On October 29, 2009 at 2:38 AM

    I want a mini cooper tu..insyaAllah... go mini cooper sungguh cool dan bergaya

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v