Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Salam alayk.

Selamat datang ke blog baru saya :-) blog? I should say photoblog i guess :-). Ahlan wasahlan! Welcome!

Mesti ramai yg tertanya-tanya (itu pun kalaw ada yang bertanya lah) Kenapa migrate from my previous photo website which is http://azahmael.fotopages.com to here ? Ade la beberapa reasons tapi takde la banyak sangat. Nak kata rajin... tak jugak. Semangat kot! Chicken's poo spirit~ (semangat taik ayam!)

1) The account storage is too small ( not too small as u imagine it but...) it said that it is unlimited but it somehow still limited as up till one moment it wont allow any entries to be posted. so i should say that it is limitable.

2) Fotopages adalah milik israel. tak suke! tak sukeeee!! maaf. ter-emo pulak huhuhu

3) Mistaken. I thought that only those people who has the blogspot account can leave comment(s), rupa-rupanya, anyone can. so i am pleased :)

4) no further reason.. heheh

well, enjoy! jangan segan-segan nak tinggalkan jejak di nota kaki atau pun di contengan

once again, Welcome!

nota kaki:

1) akan ku import semua gamba-gamba dari webbie lama :) ENJOY

2) chicken's poo spirit this word doesnt even exist in the dictionary or encyclopedia  hahaha

(4) Comments

  1. Syafik On October 30, 2008 at 11:54 PM

    Salam.. Kau memang cargas! Haha. Welcome to blogger. Aku akan cuba sedaya-upaya membantu kau doktor! huahua.. (kene habiskan exam dulu..) :p

     
    azaHmaeL On November 8, 2008 at 1:49 AM

    Reply:

    Syafik: Tengs :D mmg aku memerlukan! :p

     
    atIQ On November 15, 2008 at 10:19 PM

    aku suka gmba binatang tu!!!!!...sb mereka haiwan2 yg comel...hahaha~

     
    azaHmaeL On November 30, 2008 at 3:37 PM

    reply:

    atIQ: atiqqq!! kaw salah ruangan hahaha :)) ala mereka tukan kawan2 kaw hahahaha

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v