Back to home page

Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Salam '3alayk~

Buat kawan saya, merangkap coursemate, housemate, ex-roommate.. Cik Ainun, Mabruk 3alaiki... lagi beberapa hari je. Ingat lagi masa awak dikhitbah olehnya, gembira sokmo! Mestilahkan!! :) I'm happy for you. 

To all my seniors, tahniah jugak~ Drive baik-baik bahtera yang anda kemudi itu :'). Sorry tak dapat attend majlis, jauh sangat! (T_T)

Kepada diri sendiri, jangan berhenti berdoa. Dia Maha Mendengar.

++++++++++

Baki cuti tinggal lagi 6 minggu. 6!. Cepatnya. Tolak minggu BTN-oid (BTN-like), ada la dalam 5 minggu. Tolak lebih kurang 1 minggu ++ (away jap ke dot dot), ada la baki + 3 minggu. Haih. Mula la rasa panas bontot ni. Aku tak tahu kemana masa cuti ni dah dihabiskan. Serious! Tengok movie, jauh sekali. Buka buku ilmiah, jarang-jarang (baca kulit buku je adalah!). Habiskan novel, sentuh pun tak. Haa ni yang aku rasa nak pinjam mesin masa Doraemon ni (karut). 

Mak aku dah start bising-bising. Bila nak study? Bila? Bilaaaaaaa?????

"Rileks la mami" <<--- Cakap mak jangan lawan. Karang menyesal. OK, dah start menyesal.

Hati berbisik: Ohh rileks rileks. Take it easy. Cool bebeh cool.




So, aku ada lagi + 350 hari bersamaan dengan + 87 minggu sebelum graduate. Maaf kepada sesiapa yang ter-psycho. Jom jom ber-psycho. Nanti aku bagi korang Tab. Risperidone atau Tab. Olanzapine atau Tab. Quetiepine. Kalau tak compliance, aku boleh endorse IM Risperdal Consta.


Oklah, membebel je. Bye!




Nota kaki busuk:


Kepada penyokong Barca, jangan terlalu happy. HAHA!

(2) Comments

  1. Faiz Ezanee On May 29, 2011 at 10:33 PM

    Seriously, it was a great training session with MU last night. HAHA.

    Tenang-tenang aja. :)

     
    azaHmaeL On May 30, 2011 at 10:29 AM

    training?? ini sudah melampau!! HAHAHA

     

Post a Comment

Silalah conteng lagi!!! (^_^)v